Julemærkepiger: - Mary giver selvtillid

Børnene fra julemærkehjemmet i Hobro fik til Royal Run en helt særlig løbetur.

Kronprinsesse Mary er protektor for julemærkehjemmet i Hobro. Derfor havde børnene fra julemærkehjemmet også inviteret den kommende dronning med på løbetur i anledning af Royal Run. 

Selvom Kronprinsessen allerede havde løbet ruten på fem kilometer, så var hun frisk til at tage en ekstra mil med børnene fra julemærkehjemmet. 

- De har sat et mål, som er at løbe med i Royal Run og opfordret mig til at løbe med. Det er noget, der gør mig ualmindeligt glad, men også gør mig stolt af den stærke vilje, de har til at stræbe mod et sundt og bedre liv og et liv, hvor de kan være børn og være glade, fortalte Kronprinsesse Mary umiddelbart efter, hun havde krydset målstreget efter fem kilometer. 

På startlinjen ved Nytorv stod de i alt 40 børn fra julemærkehjemme klar. Og det var nerver på inden løbeturen med Kronprinsessen. 

- Jeg er meget nervøs for, hvordan det skal gå, men jeg tror nok det skal blive godt, fortæller Emma Foldager Rasmussen kort inden start, og Mette Bach fulgte trop. 

- Jeg er lidt nervøs for det. 

Hvorfor?

- Fordi det er sådan en berømthed, fortæller Mette Bach kort inden afgang. 

 
 
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpic

Kronprinsessen og børnene nåede dog sikkert i mål, og Mary var ifølge børnene en god støtte at have med på vejen. 

- Hun roser os meget og siger, hvor er I seje. Og så snakker man bare med hende som om, at hun er et normalt menneske, men man er stadig lidt nervøs, fordi hun er en vigtig person, lød det fra målstregen efter de 1,6 kilometer var overstået. 

- Det må være lidt sejt at få at vide af en Kronprinsesse, at man er sej?

Ja, det er rigtig dejligt. Det giver også meget mere selvtillid. 

Kronprinsesse Mary har været protektor for julemærkehjemmet i Hobro siden 2004.


Seneste nyt

fra Nordjylland