Historisk landsstævnenål sendt til videre til værdig modtager

Fredag efterlyste TV 2-regionerne en værdig modtager af Mary Hansens 51 år gamle landsstævnenål. Nu ryger nålen til Varde.

10 danskere blev indstillet til at overtage den historiske landsstævnenål fra DGI Landsstævne 1966. Mary Hansen modtog den dengang og sendte den fredag på stafet via TV 2-regionerne.

Vibeke Søndergård Kjær indstillede sin veninde Lone Koch fra Varde, og lørdag fik den beærede veninde overrakt den 51 år gamle nål.

- Hun er en ildsjæl, der fortjener at blive hædret, skrev Vibeke Søndergård Kjær til TV 2-regionerne.

Lone Koch har kun misset to landsstævner siden 1976, og for 27 år siden bar hun fanen ind for Ribe Amt foran 26.000 tilskuere i Horsens.

 
 

- Jeg er meget beæret over, at jeg har fået nålen, og jeg takker Vibeke for at have tænkt på mig, siger Lone Koch.

Den nyudnævnte stafetløber stikker nålen i T-shirten og lover, at hun deltager igen om fire år, når DGI Landsstævne ryger til Svendborg.

- En gang landsstævne, næsten altid landsstævne, griner hun. 

Læs hele indstillingen af Lone Koch her:

Jeg nominerer min søde veninde Lone Koch fra Varde til nålen. Hun deltager i Aalborg på gymnastikholdet fra Mejls, Orten, Tinghøj, som ligger nord for Varde. Lone Koch har været med til utrolig mange landsstævner og været leder i gymnastik, været på Ribe Amts rep. hold og rejst med gymnastikken i sine unge år, været fanebærer og speaker til opvisninger. Hun er en ildsjæl, der fortjener at blive hædret. Lone har ikke altid haft det nemt, så det vil glæde mig, hvis hun får lov at bære den fine gamle nål.

 

Se alle indstillingerne her:

Søren Rosenberg indstiller Ditte Bentzen:

Jeg vil gerne indstille Ditte Bentzen som aftager af den fine nål. Ditte er træner for rigtig mange hold med sin glæde og engagement for, at alle har en glad og god træning. Ditte elsker gymnastik og deltager selv på utrolig mange hold. F.eks. er hun også med som styring af de mange tusinde efterskoleelever på Aalborg Stadion

 

Lissy Joensen indstiller Ellen Møller fra Esbjerg:

Jeg vil gerne indstille Ellen Møller fra Esbjerg. Hun er gift med bondemanden Frode Gregersen. De har fire børn, som alle dyrker gymnastik og andet sport på høj plan. Ellen passer også sit arbejde på kantinen på Ålborguniversitetet Esbjerg. Hun har desuden også overskud til at hjælpe en plejedreng. Helt igennem en ildsjæl og fuld af krudt. Ellen er selvfølgelig også med denne gang til landsstævne, og så bliver jo jo 55 år i dag, 1. juli.

 

Inga indstiller Ingelise Lauritzen fra Aabenraa:

Jeg vil gerne stemme på Ingelise Lauritzen. Hun har dyrket og ledet gymnastik i en menneskealder. Hun er 72 år og dyrker og leder stadig gymnastik 

 

Birgit indstiller Jacob Nørgaard Hansen:

Jeg synes, Jacob Nørgaard Hansen skal have nålen. Han er fanebærer for DGI Nordjylland. Jacob stod med den flotte fane tre kolde og våde timer fredag aften - trods kulde og regn var der stadig smil på læben og rank ryg, så det har Jacob absolut fortjent. Man skal også sommetider huske de unge mennesker, som gør et kæmpe stykke arbejde ude i de lokale foreninger. Det gør Jacob nemlig også. Det behøver jo ikke altid at være en eller anden fin frue eller herre som kommer i fokus. De almindelige unge mennesker skal også huskes. 

 

Lasse Hansen indstiller Søren Rusbak Hansen fra Hjørring:

Jeg vil hermed indstille Søren Rusbak Hansen, som er gymnastiklærer på Halvorsminde Ungdomsskole i Hjørring. Søren er en meget engageret person i alt, hvad han foretager sig og dermed den helt rette til at modtage denne pris

 

Anne Lundtoft indstiller Ruben Lundtoft:

Jeg vil indstille Ruben Lundtoft som modtager af DGI-nålen. Han har været engageret i både DGI og i landsstævner i flere år og er nu ansat i DGI som ansvarlig for foreningsfitness og "bevæg dig for livet". Han er naturligvis med på landdstævnet nu. 

 

Mads Hexe indstiller Jan Olesen:

Jeg synes, at min far, Jan Olesen, skal vinde den, da han har kæmpet i måneder på at få skaffet alle de frivillige til bespisning i Aalborg Hallen. Det har nemlig ikke været så nemt at få fat i et par hundrede frivillige, men det fik han dog gjort efter noget hårdt arbejde, så derfor synes jeg, at min far skal vinde den og møde magien ved landsstævnet efter at have mærket pulsen. 

 

Kristiana Bay indstiller Oliver Bay Andreasen:

Nålen skal gå til min seje nevø, Oliver Bay Andreasen fra Aabybro Efterskole, der deltager i landsstævnet for første gang. Han holder humøret højt i regn og blæst.

 

Charlotte Olesen indstiller Natasha B. T. Madsen:

Jeg vil gerne nominere min datter Natasha B. T. Madsen. grunden til det er simpelthen, fordi hun fyldte 18 år i mandags den 26. juni. Aalborg Kommune brugte på Facebook hendes billede, hvor hun sidder med flag i hovedet og håret. Synes det er et ægte DGI-billede. Hun går på Halvorsminde Efterskole.


DGI Landsstævne 2017

100417 landsstævne

Landsstævne i Aalborg gav millionoverskud

def_thumb,50_percent

play Nordjysk Fødevareoverskud modtager 10 ton mad fra DGI

DGI

play Se afslutningsshowet fra Landsstævnet 2017

020717 efterskoleelever

play Landsstævnets sidste dag: Følelsesladede elever forlader byen

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland