Massivt snyd i Gaden - Woodoo lukket

SKAT og politiet var i nat på razzia i Jomfru Ane Gade, hvor der stort set var ingen restaurationer, der havde styr på regnskaberne. Foto: Bruno Stagsted (arkiv)

Der er fortsat massive problemer med regnskaberne i Jomfru Ane Gade. Det er konklusionen, efter at SKAT og politiet var på en omfattende razzia i festgaden natten til lørdag. Og Café Woodoo blev lukket, fordi der var rod med bevillingen.

SKAT og politiet greb natten til lørdag ind over for barer og diskoteker i Jomfru Ane Gade. Formålet med razziaen var at kontrollere, om beværtningerne har installeret kasseapparater. Og det havde de langt fra.

SKAT havde i løbet af natten fire hold til at undersøge bar efter bar, og her var der rod i regnskaberne alle steder, de kom. 
 
- Der er stadig ikke styr på det. Der var stort set ingen steder, hvor der blev brugt kasseapparat, eller hvor man overhovedet havde et, siger Kim Thomsen, afdelingsleder i SKAT Nordjylland.

Også skatteminister Troels Lund Poulsen (V) var med under aktionen. Ifølge ham kan Jomfru Ane Gade godt forvente flere kontroller i fremtiden. 

- Der er desværre stadig noget at komme efter i Jomfru Ane Gade. Noget af det er i småtingsafdelingen, men der er også noget af mere alvorlig karakter. Men det, jeg hæfter mig ved, er, at der fortsat er brug for mere kontrol, siger han.

Ifølge Nordjyllands Politi blev Café Woodoo lukket, fordi der ikke var en gældende bevilling på stedet. Oplysningerne om lukningen er sparsomme, men kan skyldes, at der måske er sket ændringer i ejerkredsen. Woodoo fik sin bevilling d. 19. august 2009 og den burde løbe til 2017. Dog skal der søges om ny bevilling, hvis der i mellemtiden er kommet nye ejere.

I september sidste år kunne TV2/Nord afsløre udbredt sort arbejde i festgaden, og siden da har der været stor fokus på øget kontrol. Det er anden gang på bare to måneder, at SKAT afholder razzia i Aalborgs natteliv. I januar viste en razzia også store problemer med regnskaberne i festgaden.

Restaurationerne i "Gaden" kan forvente et skriftligt påbud om at tage kasseapparater i brug, og hvis ikke de ikke overholder påbuddet, venter der en bøde på 6000 kroner.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord