Matchrace for ishockeystjerner i Frederikshavn

I en meget skarp duel mod de lokale rivaler fra Frederikshavn sikrede AaB sig en flot sejr på 2-1 i en speciel event forud for ugens store internationale matchrace stævne Danish Open 2008 i Frederikshavn.

Tre sejladser til ishockeystjernerne
Det var helt tydeligt, at samtlige spillere var helt oppe at køre. Ingen af dem havde tidligere prøvet at sejle, men det kunne man dog ikke se på deres præstationer i de tre sejladser.
Der blev kæmpet bravt over hele linien, hvor en af sejlerne fra Frederikshavn var tæt på at få den store tunge bom i hovedet.
Men til beroligelse for alle de lokale ishockeyfans, så slap alle spillerne fra dramaet uden skader.

- Det var rigtig sjovt, og det var noget helt andet end at spille ishockey. Jeg har i hvert fald ikke prøvet noget lignende før, og jeg helt sikkert fået stor respekt for sejlerne. Man er nødt til at være dybt koncentreret og arbejde sammen som et hold. Ellers står båden bare lige pludselig helt stille, fortæller Mike Grey fra Frederikshavn, der umiddelbart efter nederlaget var klar til at indgive flere protester.

- Ja, og vi indkalder også CAS, lød det fra en storsmilende Mike Grey, der ellers havde det nogenlunde fint med nederlaget.

- Nu vandt vi jo forleden 5-0 i en træningskamp mod AaB, så de havde vel brug for en lille opmuntring, gassede Mike Grey, inden han hyggede sig med resten af spillerne med et stort stjerneskud på restaurant Katfisk på havnen i Frederikshavn.

Verdens bedste matchracere
Fra på torsdag bliver scenen i Frederikshavn overtaget af en lang række af verdens bedste matchracesejlere, der skal kæmpe om en samlet præmiesum på en halv million kroner.

Finalen sejles på søndag i farvandet ud for Frederikshavn Sejlklub.


Seneste nyt

fra Nordjylland