Mathias får sin invalidebil

- Jeg fik tårer i øjnene, fordi jeg blev så glad. Sådan lyder det fra 20-årige Mathias Søndergaard, efter han har fået at vide, at han har fået bevilliget en invalidebil af Rebild Kommune.

Mathias Søndergaard kom alvorligt til skade i forbindelse med en ulykke på en BMX-cykel for fire år siden, og siden har familien kæmpet for at få hjælp fra Rebild Kommune.

Blandt andet en invalidebil, der gør det muligt for den unge mand selv at komme rundt. Men kommunen har afvist ansøgningen - senest tilbage i februar.

Dengang mente Rebild Kommune, at Mathias Søndergaard var for dårlig til at kunne få gavn af en invalidebil, men nu har kommunen kigget på sagen igen og er kommet frem til, at han skal have bil såvel som kørekort.

Og den melding var næsten for god til at være sand for Mathias Søndergaard:

- Det er fantastisk. Jeg havde lige lidt svært ved at tro på det først, for vi har kæmpet så meget, siger han og tilføjer:

Så skal jeg ud og se mine venner og nok også en tur forbi BMX-klubben igen. Ja, jeg skal ud og nyde livet igen.

Det har indtil nu været hans far, der med voldsomme smerter til følge for Mathias har sørget for, at han har kunnet komme uden for hjemmet i farens almindelige personbil.

Nu får Mathias sin egen bil, en invalidebil specielt indrettet med de skånebehov han har, blandt andet skal bilen kunne betjenes med hænderne og ikke fødderne.


Seneste nyt

fra Nordjylland