Mathias Thrane får to år i AaB

00:39

Foto: Michael Kragmann

1 af 2

Den 20-årige midtbanespiller fra 2. division har spillet sig til en kontrakt med AaB.

AaB og Mathias Thrane har fået papir på hinanden for de næste to år, oplyser AaB i en pressemeddelelse.

Midtbanespilleren, som kommer fra Hellerup Idræts Klub i 2. division var til prøvetræning i AaB i foråret, og for to uger siden blev han igen kaldt til det nordjyske, hvor det blandt andet blev til en startplads og 45 minutters spilletid i en testkamp mod de norske mestre fra Strømsgodset.

Mathias Thrane efterlod sig et særdeles godt indtryk, og kom blandt andet på måltavlen efter godt ti minutters spil, og nu er han altså en del af AaB-truppen de næste to år.

Til AaB's hjemmeside siger sportschef Allan Gaarde:

- Mathias har vist sig godt frem, og vi har været imponerede over, hvordan han både i kamp og træning har holdt højt niveau.

- Han er en spilintelligent spiller med stort udviklingspotentiale, og det glæder os, at vi er blevet enige om en aftale, som i første omgang er med til at sikre bredden i vores trup, tilføjer sportschefen.

Mathias Thrane selv ser naturligvis frem til at blev en del af den nordjyske superligaklub.

- Ved mine to prøvetræninger har jeg oplevet AaB som en fantastisk klub, og jeg er glad og stolt over at have opnået en kontrakt med de danske mestre. AaB er blandt andet dygtige til at uddanne unge spillere og giver også de unge chancen, hvis man præsterer, og nu ser jeg frem til at komme til Aalborg for at lære og give den gas på træningsbanen. Jeg skal givetvis bruge noget tilvænning, men selvfølgelig er drømmen spilletid, fastslår Mathias Thrane, som kommer til at optræde med nummer 16 på trøjen.

Flere nyheder fra TV2 Nord