McDonald's holder Aalborg ren

I dag startede kampagnen "Rene Veje Nu", der handler om at få folk til at smide mindre skrald på gader og stræder. McDonald's på Nytorv i Aalborg delte i den forbindelse skraldeposer ud til forbipasserende.

De fleste har set dem ligge i kanten af motorvejen og på gader inde i byerne. Brune poser fra McDonald's med et stort, gult 'm'.

Kampagnen "Rene Veje Nu", skal med forskellige initiativer gøre danskerne mere bevidste om ikke at smide deres skrald på jorden, men i skraldespandene. McDonald's delte i den forbindelse holdere med skraldeposer ud på Nytorv til forbipasserende, og gjorde opmærksom på, at det var der, at skraldet skulle havne og ikke på gader og stræder.

- Det sætter fokus på det, men jeg er godt klar over, at bare fordi, vi deler et par hundrede skraldeposer ud, så forsvinder der noget affald lige nu og her, men på den lange bane, så handler det om at have fokus på, at vi alle sammen skal passe på vores natur, siger Kirsten Petersen, forpagter af McDonald's på Nytorv i Aalborg til TV2/NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland