Med Krænni på Hjørring Dyrskue

Krænni har aldrig misset et dyrskue i Hjørring, siden han begyndte som frivillig for 25 år siden.

Krænni har aldrig misset et dyrskue i Hjørring. Ikke i de seneste 25 år, hvor han hvert år har givet en hjælpende hånd med som frivillig under dyrskuet.

Krænni er fra Hjørring, og er født med Downs Syndrom. Krænnis rigtige navn er Jens Christian Hjermitslev, men i Hjørring er han kun kendt som Krænni.

Allerbedst er han kendt for at være en institution i fodboldklubben AIK Frem i Hjørring. I 45 år har klubben været en del af Krænnis liv, og i 2016 blev han udråbt til æresmedlem i klubben. Flere gange har Krænni ladet tv-kameraet komme ind i sit liv.

I det nye program ”Med Krænni på dyrskue” møder vi igen 63-årige Krænni.

På Hjørring Dyrskue, hvor han altså har været med i de seneste 25 år i træk, har han faste arbejdsopgaver, og han kan faktisk ikke undværes i køkkenet.

- Han går altid og holder øje med, om vi laver noget allesammen, siger Kim Overgaard, der også er frivillig ved dyrskuet.

En anden fortæller, at Krænni altid står til rådighed, når det hele er ved at brænde på.

- For to år siden havde vi glemt salt og peber, og vi skulle jo have lavet sovs på bøfferne, og der skulle jo selvfølgelig salt og peber i, og der havde vi de her små breve med salt og peber i, og dem sad Krænni uafbrudt i to timer og åbnede for os, så vi redder vores sovs. Der var han dagens helt, fortæller Henrik Elkjær, der også er blandt de frivillige.

Du kan se det nye program om Krænni her.

Med Krænni på dyrskue

 

Herunder kan du se eller gense de tidligere programmer om Krænnis liv:

Krænnis lykkelige liv (2016)

Afsnit 1
Afsnit 2

 


Seneste nyt

fra Nordjylland