Medaljerregn og rekord til unge atletikudøvere

Aalborg Atletik og Motion har haft en god weekend ved Vestdanske Mesterskaber for unge i Århus. Lørdag blev det til både medaljer og ny dansk rekord, og de unge atletikudøvere fortsatte den gode stil søndag.

14-årige Lærke Nilsson vandt lørdag guld i længdespring i aldersklassen 14-15 år. Samtidig satte hun med springet på 5,44m ny danmarksrekord i aldersklassen.

Lørdag blev det også til guld til Marttin Johanssen i længdespring for 16-17 år.

Af lørdagens mange andre resultater delte tre 12-årige Aalborg-piger de 3 pladser på præmieskamlen i både længde spring og 60m løb. I længde spring var Henriette Schnack hurtigst, efterfulgt af Annika Lundtoft og Natalie Richter Mikkelsen. Der var ligeledes Aalborg piger på 4 og 5 pladsen, nemlig Karoline Winther Mortensen og Matilde Pritzel .

60 m løb blev vundet af Matilde Pritzel foran, Henriette Schnack og Natalie Richter i tiderne.

Søndagens resultater blev som følger:

- Martin Johansen, guld i trespring for drenge 17 år

Højdespring for piger 12 gav følgende medaljer til Aalborg

- Guld til Matilde Pritzel i højdespring for 12-årige piger og sølv til Henriette Schnack.

- Højdespring for piger 13 gav en guldmedalje til Helene Nyby.

- Højdespring for piger 15 gav ligeledes guld til Aalborg til Anne Rantzau.

- 800m for piger 12: Guld til Nathalie Richter Mikkelsen

- Højdespring for drenge 13 gav en sølvmedalje til Karl Gustav Brockdorf.

- Højdespring drenge 12 år gav en guldmedalje Thomas Sindahl Kristensen.

- Højdespring drenge 15 gav en bronzemedalje til Benjamin Lobo Vedel og en 4. plads til Jakob Holt.

- Endelig gav trespring for piger 15 igen to medaljer til Aalborg, nemlig guld til Anne Rantzau sølv til Lærke Nilsson.