Medie: Her er Aalborg Håndbolds nye træner

Ifølge TV 2 Sport bliver tidligere KIF Kolding København-træner Aron Kristjansson fredag præsenteret som ny træner i Aalborg Håndbold.

Aalborg Håndbold sendte torsdag aften KIF Kolding København hjem med et nederlag på 26-22. 

I spidsen for det nordjyske håndboldflagskib stod træner Stefan Madsen, der siden 18. marts, hvor daværende cheftræner Jesper Jensen blev fyret, har vundet tre af fem kampe med holdet, men som nu formentlig må se sin plads blive overtaget af en ny cheftræner.

Aalborg Håndbold har nemlig indkaldt til pressemøde fredag klokken 14.00 og ifølge TV 2 SPORT er anledningen at Aron Kristjansson, der indtil slutningen af marts var cheftræner for netop KIF Kolding København, præsenteres som ny træner.

Samarbejdet mellem Aron Kristjansson sluttede i slutningen af marts - to år før kontraktudløb - efter en fælles beslutning.

 - Aron har vundet samtlige danske titler, siden han trådte til sidste år i februar, og vi har været meget tilfredse med den indsats, han har leveret.

- Jeg kan bare ikke råde ham til at flytte familien med tre skolesøgende børn til Danmark. Vi er stadig i en opbygningsfase, hvilket fortsat betyder mange udfordringer i projektet. Derfor har vi i fællesskab truffet denne beslutning, sagde KIF Kolding København-direktør Jens Boesen i pressemeddelelse, da samarbejdet sluttede.


Seneste nyt

fra Nordjylland