Medina aflyser koncert i Skovdalen

Foto: Medina Music (Facebook)

Foto: Josefine Brader

1 af 2

Sangerinden Medina skulle i aften have givet koncert i Skovdalen sammen med ekskæresten Christopher, men hun må nu aflyse.

Forventningsfulde fans har ligget i kø i flere dage for at opleve fælleskoncerten med Medina og Christopher torsdag aften i Skovdalen i Aalborg. Medina må de dog kigge langt efter. Sangerinden har nemlig aflyst koncerten.

Det er et dårligt knæ, der tvinger Medina til at aflyse. Hun beklager på Facebook, at hun ikke er i stand til at gennemføre koncerten.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Opslag af Medina.

Medinas ekskæreste Christopher spiller stadig i Skovdalen torsdag aften, og han bliver ikke alene på scenen. Sangeren Burhan G er sprunget til i Medinas fravær, så de de mange fans får stadig en fælleskoncert i aften.

Flere fans har slået lejr ved Skovdalen siden tirsdag aften for at sikre sig de bedste pladser og dem, der er kommet for at se Medina, må nu gå skuffede hjem eller "nøjes" med Christopher og Burhan G.

Flere nyheder fra TV2 Nord