Megastjerne på besøg på Mortens Kro

Morten Nielsen fik foreviget øjeblikket, hvor en verdensstjerne pludselig var på besøg i Aalborg. Foto: Mortens Kro

Sting, Kylie Minogue og Al Gore har spist her – og i går besøgte endnu en verdensstjerne Mortens Kro.

Der har efterhånden været mange kendte ansigter forbi Mortens Kro i Aalborg, og tirsdag kunne indehaver Morten Nielsen tilføje endnu en i rækken.

Her ringede telefonen fra et af Aalborgs hoteller, som havde en specifik forespørgsel fra en af deres gæster.

Gæsten var ingen ringere end den tidligere portugisiske fodboldspiller, verdensstjernen Luís Figo, som gerne ville reservere et bord til ham og hans kæreste i restauranten.

- Det er altid fornøjeligt, når sådan noget sker. Så vokser man sgu lidt – det viser, at vi også kan noget her i Nordjylland, siger Morten Nielsen.

Han fik selv talt med Figo, som er meget interesseret i vin.

- Vi har enkelte gode portugisiske vine på kortet, og det var han meget fornøjet over. Jeg fik også ønsket ham tillykke med sejren i Eurovision, siger Morten Nielsen.

Normalt plejer de på Mortens Kro at være diskrete, når kendisser kigger forbi. Men Morten Nielsen kunne alligevel ikke dy sig for at få taget et billede med Figo, som tidligere er kåret som verdens bedste fodboldspiller.

- Vi kunne også godt mærke, at gæsterne i restauranten bemærkede, at han var på besøg. Men normalt plejer verdensstjerner at kunne begå sig ret anonymt i Aalborg, siger Morten Nielsen.

Bare fordi man hedder Luís Figo, får man dog ikke særbehandling på Mortens Kro.

- Vi havde fuldt hus i restauranten, og kunne ikke gøre mere for ham end for andre gæster, siger Morten Nielsen, som mener, at besøg fra stjerner som ham sætter Nordjylland i et positivt lys.

- Det smukke er, at Aalborg og Nordjylland bliver større, når man får besøg ude fra den store verden, siger han.

Flere nyheder fra TV2 Nord