Politibil kørt galt under udrykning: To personer sendt på skadestuen

Et udrykningskøretøj på vej til en brand er tirsdag eftermiddag involveret i et færdselsuheld med en personbil i Pandrup.

Nordjyllands Politi fik 16.25 en melding om en bygningsbrand i Pandrup. Udrykningskøretøjer blev derfor sendt afsted til adressen, men få minutter efter kørte den ene af politiets patruljebiler sammen med en personbil.

Det oplyser Karsten Højrup Kristensen, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Tidligere har det været oplyst, at der var tre tilskadekomne ved uheldet, men Nordjyllands Politi fortæller på Twitter tirsdag aften, at to personer er kommet til skade ved uheldet.

Det drejer sig om en kvindelig betjent, der kørte patruljebilen samt en mand, der kørte den anden bil. Begge blev efterfølgende kørt på skadestuen. Manden er fortsat indlagt og bliver tilset og behandlet for hjernerystelse. 

Politibetjenten er udskrevet fra skadestuen igen.  

Sammenstød ved venstresving

Sammenstødet skete i krydset mellem Bredgade og Jetsmark Kirkevej i Pandrup.

Uheldet skete, da patruljebilen med udrykning skulle foretage et venstresving. På samme tid foretog personbilen også et venstresving, og derfor kørte de to biler sammen. 

Nordjyllands Politi oplyser, at arbejdet på ulykkesstedet nu er afsluttet. Indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab, Dorthe Krogh, hjalp til med oprydningsarbejdet efter uheldet. Hun oplyser, at passagererne i bilerne selv kunne komme ud:

- Der har ikke været nogen fastklemte, og de var allerede ude af køretøjerne, da vi ankom, siger Dorthe Krogh. 

Hun oplyser også om, at slukningsarbejdet ved branden i Pandrup ikke blev påvirket af uheldet. Der var tale om en mindre brand i en lejlighed på Kingosvej, der var opstået i køkkenet, og som har givet røg- og sodskader, men ingen personer er kommet til skade ved branden.

Artiklen opdateres..

Uheldet er sket på Bredgade i Pandrup tæt ved Industrivej.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland