Engletro: Melukka tror på engle og bruger deres energi til at vejlede sine klienter

Melukka Østergaard er spirituel rådgiver i Nørresundby og bruger, ifølge hende selv, energier fra engle til at vejlede sine klienter.

Det kan virke som overtro for mange, men en undersøgelse fra Epinion viser faktisk, at hver fjerde dansker tror på engle.

Nogen mener endda, at de kan bruges englenes kræfter til at hjælpe andre med coaching og healing. Én af dem er Melukka Lotuz Rosamynthe Østergaard, som driver Melukkas Hjerterum og tilbyder spirituel rådgivning i Nørresundby.

- Jeg beder til mine engle, og de vejledere, jeg har, at der må komme de rigtige svar til mine klienter, og det er altid til det bedste og det højeste gode, siger Melukka Østergaard.

Èn af de services, som Melukka Østergaard tilbyder, er rådgivning ved hjælp af englekort. Ifølge Melukka Østergaard vælger englene et kort med et bestemt motiv, som Melukka trækker. Kortet skal være med til at vejlede den pågældende klient.

- Mine klienter får en indre ro. De kender godt svaret i forvejen, men de vil bare gerne have en bekræftelse på, at det, de selv har tænkt på, holder stik, siger Melukka Østergaard.

Hendes tro på engle og deres energi begyndte, da hun var barn. Hendes mor var syg og lå for døden, og det fik Melukka Østergaard til at bede om hjælp fra oven.

Ifølge Melukka Østergaard kunne hun mærke englene, der talte til hende gennem hendes indre stemme.

- Den måde, jeg mærker englene på, er, at alle hårene rejser sig på min krop. Jeg mærker enormt meget kulde omkring mig. Det er ikke så tit, at jeg får lov til at se dem, men jeg mærker dem.

Siden da har englene fulgt Melukka Østergaard, og hun bruger ofte sine englekort selv. For hende er det et spørgsmål om tro.

- Om du tror på engle, eller om du tror på gud, er op til den enkelte. Jeg ved bare, hvad der er vigtigt for mig, siger Melukka Østergaard.


Seneste nyt

fra Nordjylland