Menukort til de firbenede

Løkken Badehotel vil ikke nøjes med at servere for os mennesker. Nu har hundene fået deres helt eget menukort.

På Løkken Badehotel er der den helt almindelige menu, så er der børnemenuen med ti forskellige retter, og endelig er der, som noget helt nyt, en hundemenu med syv retter.

Gæster, der vælger at medbringe deres firbenede venner på restauranten kan altså ikke bare selv få stillet sulten. De kan også gøre deres bedste ven mæt og tilfreds.

- Jeg er jo sådan en hundetosse, som gerne vil have min hund med overalt. Jeg kommer helt sikkert det sted, hvor det er bedst for min hund at komme. Så skal jeg nok finde noget, jeg kan lide, sige Tanja Markussen fra Aalborg.

Restauratør Michael Larsen har leveret den særlige hundeservice hele sommeren, og det er gået ganske godt.

- Folk griner lidt, når de får menukortet, men så synes de alligevel, at det er en sjov idé, og så vil de gerne købe et eller andet, så det har virket ret godt, siger han.

Det handler ikke kun om, at hnden kan få en snack, mens ejerne guffer i sig. Det er også signalet om, at restauranten tager imod de firbenede med åbne arme, der får gæsterne til juble over tiltaget.

- Det er super godt, især hvis man er på ferie og har sine hunde med, og det har vi altid. Så er det godt at vide, at hundene er velkomne, siger Tina Mikkelsen.

Selv om det indtil videre har været en succes at servere for hundene, forventer restauratøren ikke, at det bliver en guldgrube.

- Når vi gør det op, er det nok ikke de store penge vi tjener på det, men til gengæld er det en service, vi kan give, uden at det koster os noget, og det er også vigtigt, siger Michael Larsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland