Messe viser de nyeste trends

I weekenden har der i Aalborghallen været livsstilsmesse. Her har de besøgende haft mulighed for både at se og lære, hvordan man hækler, strikker, knipler og hakker.

Til livsstilsmessen i Aalborghallen denne weekend har det været muligt for besøgende at se alle de nyeste trend og tiltag inden for LovKnitting. Man har både kunne se og lære at hækle, strikke, hakke og kniple.

- Håndarbejde er kommet igen, og nu er det fint at have tid til at strikke, det opfattes som et statussymbol at have tid til sin hobby, Birgit Merete Rasmussen, der er messearrangøren.

Der er både blevet vist billedkunst og kunsthåndværk på messen. Derudover har der også været mulighed for at opleve designnyheder fra blandt andet Hakkenålen, Butik Stjernestrik og Uldbutikken.

På messen har der både været noget for garvede strikkere, men også for dem, der først skal til at i gang. Ved Saltum Husflids strikkecafé har der været mulighed for, at større børn har kunne lære at strikke, og derudover har folk også kunne tage deres eget strikketøj med.


Seneste nyt

fra Nordjylland