Mestrene gav Hobro smæk

Hobro er fortsat i frit fald mod 1. division. Mandag aften fik Hobro klø af mestrene fra FC Midtjylland, som besejrede Hobro med 3-0.

Hobro kunne glæde sig over, at angriberen Quincy Antipas gjorde comeback efter en times spil af kampen, men der var Hobro allerede på kurs mod endnu et nederlag i superligaen.

De forsvarende mestre gjorde betingelserne for Hobro vanskelige fra kampens begyndelse. Der var nemlig kun spillet 2 minutter af kampen, da Rilwan Hassan bragte FC Midtjylland foran med 1-0.

Herefter fulgte en begivenhedsfattig periode, hvor hjemmeholdet måtte ty til ufarlige langskud for at true Jesper Rasks mål. Derfor måtte vi vente til kampens 28. minut på kampens næste store chance. Den tilfaldt Pione Sisto, der i feltet fik vendt rundt og testet Hobros lange målmand, der flot parerede bolden væk.

I den modsatte ende formåede Hobro aldrig for alvor at true værternes mål, og da den bulgarske midterforsvarer Nikolay Bodurov ikke formåede at omsætte sin mulighed til sidst i halvlegen, stod der 1-0 ved pausen.

I anden halvleg skulle Hobro bruge 6 minutter før holdet udbyggede føringen. Målscorer til 2-0 var Martin Pusic. Hobro etableret mod slutningen et pres for en reducering, men i stedet for en nordjysk scoring, så kom mestrene på 3-0 med 5 minutter tilbage af kampen. Marcos Ureña stod for den sidste scoring.

Hobro møder OB på lørdag hjemme på DS Arena.