LO: Mette F tilbød sig selv til 1. maj og blev afvist - S afviser

LO Aalborgs bestyrelse står fast. Mette Frederiksens tilbud om at tale ved 1. maj-arrangement i Aalborg bliver afvist.

Bestyrelsen i LO Aalborg takker nej til tilbuddet fra Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen, der tilbød sig selv som taler til 1. maj arrangementet i Aalborg. 

Det står fast efter morgenens bestyrelsesmøde. 

- LO Aalborgs bestyrelse har dags dato været samlet for at drøfte situationen omkring en mulig storkonflikt og har i den anledning tiltrådt beslutningen om, at der udelukkende skal være faglige talere på vores 1. maj arrangement i Kildeparken, nemlig forbundsformand Claus Jensen, Dansk Metal og forbundsformand Benny Andersen fra Socialpædagogerne i Danmark, skriver formand for LO Aalborg, Anna Kirsten Olesen i en pressemeddelelse. 

Dermed bliver Mette Frederiksens tilbud blankt afvist af fagbevægelsen, der dermed giver hende den kolde skulder, efter hun forleden offentliggjorde, at hun fremover stiller op til Folketinget for Aalborg Øst-kredsen. 

- Så lang tid Mette Frederiksen ikke går ud og tager afstand fra den måske forestående lockout, og det angreb, der er kommet på os (i fagbevægelsen, red.), så skal vi ikke have hende på talerstolen. Hele Kildeparken ville blive rasende over at se hende, sagde 3F-formand Allan Busk tidligere. 

OPDATERING - Fra LO lød det i morges, at det var Mette Frederiksen selv, der tilbød sig til 1. maj arrangementet. Socialdemokratiet er kommet med følgende kommentar til historien: 

- Vi har fået en invitation fra LO i Nordjylland, der gerne ville have Mette Frederiksen som taler 1. maj. Hvis den invitation er trukket tilbage, så er det jo sådan det er, siger Jan Juul Christensen, der er Socialdemokratiets partisekretær. 

Mette Frederiksen ønsker ikke selv at stille op til interview, oplyser hendes pressechef. 

 

Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen er ikke velkommen på talerstolen i Kildeparken 1. maj. LO Aalborg afviser at give partiformanden taletid på Arbejdernes Kampdag

 


Seneste nyt

fra Nordjylland