Michelle gik ned med stress: Nu har hestene givet hende livsglæden tilbage

24-årige Michelle Lyngholm følte sig presset til at tage en uddannelse ved siden af sin hestevirksomhed. Nu har hun droppet studiet og i stedet valgt at gå all-in på dressurhestene.

I en hestestald i udkanten af Hjallerup bliver der lige nu udlevet en drøm.

- Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort. Det er det, jeg brænder for, og det er det, jeg vil. 

Sådan siger 24-årige Michelle Lyngholm, der før sommeren droppede ud af sin uddannelse for at fokusere 100 procent på dressurhestene, som hun både uddanner og sælger.

Det er dog først for nylig, at hun  har fået glæden ved både hestene og livet tilbage. I en periode, da hun studerede ved siden af sin virksomhed, gik hun ned med stress og senere depression. 

- En dag fik jeg et ildebefindende, hvor mit hjerte slog over, og jeg blev svimmel og utilpas. Det kom fra den ene dag til den anden, siger hun.  

Michelle Lyngholm har fra barnsben drømt om kun at leve af sin hobby. Alligevel følte hun sig presset til at tage en uddannelse. Samfundets normer fik hende til at læse både pædagog og fysioterapuet ved siden af hestevirksomheden.

- Det har altid ligget i luften, at man bør og skal tage en uddannelse. Men jeg følte hele tiden, at jeg skulle holde gang i så mange ting, at jeg kun gjorde det hele halvt, forklarer hun. 

Som konsekvens af det hele tog Michelle Lyngholm den 1. juni 2016 den endelige beslutning - farvel til skolen og goddag til hestene på fuld tid.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland