Mie Ø. Nielsen: Der er meget mere energi i tanken

Svømmeren Mie Ø. Nielsen gik uden problemer videre til semifinalen i 100 meter ryg, og der er mere i vente.

Mie Ø. Nielsen fik fyret den godt og grundigt af i sit indledende heat i 100 meter ryg ved EM i svømning i Herning.

Med tiden 58.04 sekunder var Mie Ø. Nielsen hurtigst i sit heat og af alle svømmere i det indledende program. Dermed er hun semifinaleklar.

Heatet foregik ifølge svømmeren helt efter planen.

- Jeg synes, det gik godt. Jeg havde aftalt 58 sekunder med min træner, så det var meget kontrolleret.

- Der er meget mere energi i tanken, og jeg er sikker på, at jeg svømmer hurtigere i semifinalen og igen i finalen, siger Mie Ø. Nielsen.

Den danske svømmer er på forhånd spået til at være en af medaljeoutsiderne, men hun forventer en hård konkurrence på trods af hendes gode tid.

- Jeg håber selvfølgelig på at komme i medaljerækken, men der er meget hård konkurrence, men jeg vil gøre alt for at vinde og forblive nummer et, siger hun.

Endnu engang var der stor opbakning til de danske svømmere i Jyske Bank Boxen, og den sætter Mie Ø. Nielsen pris på.

- Det er rigtigt fedt at svømme i Boxen. Jeg er ikke vant til at høre folk råbe mit navn, så det er helt klart en speciel følelse.

- Det er fedt endelig at komme i gang, og jeg har set frem til det i fire uger siden DM, siger Mie Ø. Nielsen, der indrømmer, at hun har været en smule utålmodig for, at mesterskabet skulle begynde.

Sarah Bro var i tiden 1.02.17 minutter omkring halvandet sekund fra sin personlige rekord, og det var ikke nok til at følge Mie Ø. Nielsen og gå videre i disciplinen.

Hos herrerne gik nordjyske Viktor Bromer og Daniel Skaaning videre til finalen i 200 meter medley. Finalen svømmes torsdag aften.

Viktor Bromer var bedst af de to danskere i tiden 1.55.66 minutter, men stadig et stykke fra sin egen personlige rekord 1.54.86, som også er dansk rekord. Daniel Skaaning kom ind i tiden 1.56.19 minutter.

Chris Christensen klarede derimod ikke kravene til at gå videre i 200 meter medley.


Seneste nyt

fra Nordjylland