Mikkel Salling Holmgaard vinder prisen som Årets Nordjyde

Så blev det afgjort. Nordjyderne har valgt Mikkel Salling Holmgaard som vinder af prisen som Årets Nordjyde

Nordjylland har talt, og med 45,9 procent af SMS-stemmerne var det Mikkel Salling Holmgaard, der torsdag aften løb med titlen, æren og de 50.000 kroner i præmie som Årets Nordjyde, der for første gang nogensinde blev kåret af TV2 Nord.

Det store show blev holdt i Musikkens Hus, og de otte nominerede var alle mødt op. I løbet af aftenen blev feltet reduceret til tre finalister hvor Mikkel Salling Holmgaard altså var den ene sammen med Lis Nielsen og Heidi Steensgaard Jensen.

Mikkel Salling Holmgaard var indstillet og nomineret for sit arbejde med The Back To Life Project, som han selv har stiftet og driver på fuld tid. The Back To Life Project, der helt gratis støtter og hjælper mennesker, der er kommet til i klemme i systemet, ligesom The Back To Life Project sammensætter individuelle genoptræningsforløb, der skal få folk tilbage til livet.

Statuetten skal stå på en stærk hylde

Kort efter showets afslutning hvor TV 2 sammen med Jonny Hefty fyrede den af med en Aalborg-udgave af Popmusikerens vise, udtalte Mikkel Salling Holmgaard dette til TV2 Nords reporter i salen i Musikkens Hus.

- Jeg er bare glad. Jeg har ikke nået at forholde mig til det, så jeg er bare glad ad helvede til - undskyld.

- Jeg havde godt set, det gik godt og at jeg fik mange hilsner, men jeg havde ikke regnet med det. Jeg havde håbet på det.

Mikkel sagde på scenen, at han ville bruge de 50.000 kroner, han fik overrakt i kontanter på bland selv slik, men da vores reporter fangede ham, var han lidt mere seriøs. Og ligeså uselvisk som i hans daglige virke.

- Vi kaster alle pengene ind i projektet og gør noget fedt for vores deltagere, siger Mikkel Salling Holmgaard, der er beæret over at være valgt som Årets Nordjyde af nordjyderne selv.

- Det er en kæmpe ære. Det var sjovt først at være nomineret, og så har det været nogle sjove uger op til, og så er det bare prikken over i'et at stå her nu, udtalte han kort efter overrækkelsen af den unikke Lene Purkær statuette, der nu skal have en plads i hans hjem. Men hvilken plads?

- Det ved jeg ikke. Den er så tung, at den skal stå på en tung hylde eller på gulvet, for den er godt nok tung. Jeg ved ikke, hvad den vejer. 15 kilo måske. Det er i hvert fald en ordentlig moppedreng. Jeg skal nok sende et billede.

 

Nevø vandt publikum

Under showet i Musikkens Hus havde Mikkel Salling Holmgaard ved sin side sin nevø Jonas, der under et interview med Morten Pedholt, hvor Mikkel Salling Holmgaard blev præsenteret som finalist, indkasserede aftenens vel nok største latterbrøl og bifald.

Se hele interviewet med Jonas her:

 

Seneste nyt

fra Nordjylland