Million investering i lukket kro på Øland.

En ejendomsinvestor vil forvandle den lukkede kro på Øland til et Spa og Wellness hotel i topklasse.

Håndværkerne er i fuld gang med at renoverer den lukkede kro på Øland. En ombygning skal få stedet til at genopstå den 1. juni som Spa- og Wellnesshotel, henvendt til den rige del af det grå guld.

-Vi prøver at lave det ypperste indenfor hotel, konference, restaurant og wellness, siger ejendomsinvestor Kurt Skafsgaard fra Skafsgaard Development A/S i Vejle til TV2/NORD.

Øland kroen har været igennem lidt af hvert, siden den i midten af 90?erne blev udbygget med et vandland. Dengang henvendte stedet sig til børnefamilier, men siden har stedet også været forsøgt drevet som golfhotel- dog uden held. Investorerne håber at en investering på over 50 millioner kroner kan gøre stedet rentabel.

-Grunden til at vi kan drive stedet, og at de andre ikke kan, er at vi har et helt andet koncept. Vores målgruppe er en hel anden end de tidligere ejere, som gik efter børnefamilier eller golfspillere. Vores målgruppe er en hel anden, forsætter Kurt Skafsgaard.

Ud over kroen har konsortiet også købt det gamle mejeri over for kroen. Planen var egentligt at rive det ned, for at sikre det nye hotel udsigt over fjorden, men bygningen var for spændende, til at blive jævnet med jorden.

-Hvis man kigger nærmere efter ligner den i kvisten lidt Det hvide Hus, så den vil vi gerne redde. Om den så skal bruges til arbejdende værksted for kunstnere, eller andet, har vi ikke lagt os fast på endnu. Men når vi ejer den kan vi bedre styre udsendende af bymidten, siger ejendomsinvestor Kurt Skafsgaard fra Skafsgaard Development A/S i Vejle til TV2/NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland