Million-målfest: Hobro IK udraderede FC Nordsjælland

Jubelen på DS Arena søndag eftermiddag, da Hobro IK slog FC Nordsjælland 4-0, var en million kroner værd.

Søndag eftermiddag  var der ikke bare ære og tre point at spille om på DS Arena i Hobro - der var også rigtig mange penge på spil, hvis de gule hjemmebanehelte kunne hive en sejr hjem mod Superligaens nummer to, FC Nordsjælland. Helt præcis var der en million kroner i tv-penge at hente.

Om det var dét, der gjorde udslaget, er svært at sige, men sikkert er det, at gæsterne fra Farum ikke fik et ben til jorden i Østhimmerland. Det sørgede Pål Kirkevold, Edgar Babayan, Björn Kopplin og Quincy Antipas for, da de sørgede for kampens fire scoringer for Hobro IK.

Målfesten begyndte så småt 25 minutter inde i kampen, da Hobros guldfugl og topscorer, Pål Kirkevold, slog til på et oplæg fra Edgar Babayan. Dermed cementerede Kirkevold sin egen scoringsrekord i Superligaen ved at score for tiende kamp i træk. 1-0 til Hobro.

Derfra måtte tilskuerne til gengæld væbne sig med tålmodighed. Først på den anden side af pausen lukkede Hobro IK rigtig op for godteposen, og så gik det pludselig stærkt.

Edgar Babayan bragte hjemmeholdet yderligere foran efter 53 minutter, Björn Kopplin udbyggede føringen til 3-0 bare tre minutter senere, og i det 66. minut slog Quincy Antipas en tyk streg under Hobro IKs overlegenhed.

Det kunne i de sidste 10 minutter godt være blevet til et mål eller to mere for Hobro - men 4-0 rækker også. Endda til at garantere holdet en femteplads i Superligaen og dermed en million kroner i tv-penge, som bliver uddelt efter denne spillerunde.