Millioner til de små

Biffen i Aalborg har sammen med to andre biografer fået tilskud i millionklassen til digitalisering. Men Biffen vil kun have en lille bid af kagen.

2,6 millioner kroner. Så gavmilde har A.P. Møller Fonden været over for de små biografer i Odense, Aarhus og Aalborg.

- Det er jo helt enestående. Det er jo også et udtryk for, at folk værdsætter det vi går og laver, siger daglig leder af Biffen i Aalborg, Orla Nielsen, til TV2/Nord.

Digitalt udstyr er dyrt. Uden de tilskud som Biffen har fået i flere omgange, så ved Orla Nielsen godt hvilken vej det var gået.

- Da der ikke rigtig var udsigt til at vi kunne have indkøbt det udstyr via den almindelige omsætning. Så var vi faktisk noget i risikozonen for at måtte lukke biksen, hvis det var vi ikke fik støtte udefra, siger han til TV2/Nord.

Biffen i Aalborg er allerede langt foran med digitaliseringen af deres biograf, og derfor vil de kun have 500.000 kroner af fondens tilskud.

- Det er jo et fælles projekt at lave den der store fælles ansøgning. Det kan jo ikke være anderledes, de skal jo også have digitalt udstyr i deres biografer, siger Orla Nielsen til TV2/Nord.


Seneste nyt

fra Nordjylland