Millionordre sætter gang i jagten på nye medarbejdere hos GomSpace

Aalborg-virksomheden GomSpace leder nu efter de bedste ingeniører til at arbejde med den nye rekordstore ordre på satellitter til engelske Sky and Space Global.

Der er fart på hos GomSpace i Aalborg. En ny ordre til Sky and Space Global på op mod 400 millioner kroner betyder at de udvider medarbejderstaben betragteligt.

- Vi er 75 ansatte i dag, og vi skal vækste med 5 om måneden resten af året, og endnu flere næste år.  Det er primært ingeniører indenfor software, hardware, mekanik og elektronik og det er både erfarne og nyuddannede og der er vi jo heldige med at vi ligger ved siden af Aalborg Universitet, fortæller Tina Donslund, der er HR-Manager hos GomSpace.

Ifølge Business Aalborg så har netop samarbejdet med Aalborg Universitet stor betydning for udviklingen i den hurtigt voksende virksomhed.

- Hvem skulle have troet, at Aalborg skulle have sit eget rumeventyr? Men det er jo faktisk noget der har været undervejs i over 10 år fordi det er noget universitet er startet med at satset på, fortæller Tonny S. Thorup, der er erhvervschef i Business Aalborg.

Det er GomSpaces plan, at det skal være nordjyske borgere, der får nytte af de mange nye arbejdspladser, da man vil holde produktionen i Danmark.

- Det er jo fem hver måned, vi er på udkig efter, og det er nyoprettede stilligner, og vi håber, at vi kan finde især ingeniørerne i lokalområdet, fortæller Tina Donslund.

GomSpaces succes skyldes flere forskellige faktorer, og hos Business Aalborg ser man det også som en gevinst for området at rumeventyret fortsætter.

- Det er en kombination, fordi man kan jo sagtens have en rigtig teknologi, men at markedet ikke er der, men det er meget tydeligt, at nu er kombinationen der. Og det er selvfølgelig enormt fedt, at vi har GomSpace i vores baghave her for at skabe arbejdspladser her, så det ligner en guldåre.


Seneste nyt

fra Nordjylland