Millionordre til Arden-virksomhed betyder flere arbejdspladser

Riantics i Arden har lukket en ordre i USA på et tocifret millionbeløb. Ordren kan blive starten på et sandt væksteventyr i USA – og det betyder, at der skal ansættes flere medarbejdere.

Det går godt for Riantics i Arden. Virksomheden har netop lukket en aftale med verdens tredjestørste producent af Fast Moving Consumer Goods, altså hurtigt omsættelige forbrugsvarer.

Riantics skal levere en nyudvikling af et koncept til at lave specifikke kundepaller. Hvem kunden helt præcis er, er indtil videre en hemmelighed.

- Konceptet, vi har solgt, er en idé, som kunden er kommet med, og som vi har forfinet over det seneste halvandet år. Det er et helt nyt forretningsben, der er blevet udviklet i virksomheden, siger Hans-Henrik Jensen, der er direktør ved Riantics.

Han forventer, at konceptet om 2-3 år vil udgøre mellem 30 og 40 procent af Riantics forretning. Derfor får virksomheden brug for endnu flere medarbejdere.

Allerede det seneste år er flere blevet ansat ved Riantics, der i 2016 blev opkøbt af tyske Körber. For to år siden havde virksomheden 86 medarbejdere. Siden da er medarbejderstaben blevet udvidet til 120 personer – og ved udgangen af 2018 regner de med at have 150 medarbejdere ved Riantics. Der er tale om blandt andet programmører, ingeniører og folk, der arbejder med salg.

- Den rejse, vi har været på, har været spændende. Virksomheden har været gennem et turn around efter vi blev opkøbt, siger Hans-Henrik Jensen.

Millionordren er den tredje ordre fra den samme kunde. I alt udgør de tre ordrer en værdi i nærheden af et trecifret millionbeløb.


Seneste nyt

fra Nordjylland