Millionordre til Nordjysk virksomhed

Scandi Byg sikrer ordre for mere end 300 mio. kroner.

Scandi Byg er blevet valgt til at skulle stå for opførelse af 300-400 boliger i Københavnsområdet. Projektet, der går under navnet AlmenBolig+ er den næststørste i Scandi Bygs historie, og boligerne skal leveres ud til byggegrunde i blandt andet København, Albertslund og Valby.

- At vort team genvælges som leverandør, opfatter vi som den største anerkendelse af det kvalitetsniveau, som vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere har bestræbt sig på at holde hele vejen gennem leveringen af de første mere end 500 boliger. En opgave, som vi netop nu nærmer os afslutningen af, siger Scandi Bygs administrerende direktør Jesper Hoffmann.

Scandi Byg, der er landets største og ældste byggevirksomhed, når det gælder industrielt fremstillet modulbyggeri, har samarbejdet med ONV Arkitekter, jaja architects og ingeniørfirmaet Bascon.

- Det er fantastisk, at det lykkedes for vort team endnu engang. Vi er meget stolte af igen, og sammen med bygherren, at bidrage til at hæve niveauet endnu en gang, når det gælder levering af almene boliger. I god kvalitet der er til at betale, siger Jesper Hoffmann.

Scandi Byg er kendt for, at en stor del af byggeproduktionen foregår på virksomhedsadressen i Løgstør, hvorefter næsten færdiglavede blokke afleveres hos køberen.


Seneste nyt

fra Nordjylland