Misbrugte fem årig steddatter i årrække

På fredag skal en 57-årig mand for retten i Aalborg. Han er tiltalt for at have voldtaget sin steddatter fra 2003-2010. Pigen var fem år gammel, da overgrebene begyndte. Han er endvidere også tiltalt for grov vold mod steddatteren og to andre børn.

Endnu en nordjysk misbrugssag skal for retten. Det sker på fredag, hvor en 57-årig mand er tiltalt ved retten i Aalborg for blandt andet at have voldtaget sin blot femårige steddatter. Endvidere er han sigtet for grov vold mod både steddatteren og to andre børn.

Overgrebene begyndte angiveligt, da den 57-åriges steddatter kun var fem år gammel. Han er tiltalt for, at have forgrebet sig på den nu 14-årige steddatter flere gange ugentligt i perioden fra den 1. maj 2003 til den 2. februar 2010.

Derudover er han også tiltalt for vold mod både steddatteren, men også to andre børn i perioden fra december 1999 til den 15. april 2010. De to andre børn er i dag henholdsvis 11 og 16 år gamle, og han skal formentligt have slået dem adskillige gange - i nogle perioder dagligt.

Endvidere er han tiltalt for mellem 1999 og 2000 at have bundet den 16-årige dreng til en stol, hvorefter han slog ham med flad hånd, indtil han sank sammen på stolen. Derefter slog han ham minimum tyve gange med en lang træpind mens han lå på gulvet.


Seneste nyt

fra Nordjylland