Mishandlet kat overlever

Den killing, der mandag morgen blev fundet mishandlet i Brønderslev, ser ud til at overleve. Torsdag bliver den måske udskrevet fra Dyrehospitalet i Sindal.

Mandag morgen så det ud til, at den lille mishandlede killing ville være nødt til at blive aflivet, efter den var blevet mishandlet og havde fået en hjerneskade som følge.  Men nu er killingen i bedring, og den bliver måske udskrevet torsdag.

- Den er begyndt at spise lidt selv, og den kan også stå lidt nu, så det ser positivt ud i forhold til i mandags, siger Jonna Fals, der er leder af Kattehjemmet Bæklund, hvor killingen i første omgang skal hen, hvis den bliver udskrevet. Jonna Fals tager til Dyrehospitalet i Sindal torsdag, hvor en dyrelæge skal vurdere, om det er forsvarligt at udskrive katten.

Kattekillingen blev mandag fundet bag tankstationen Statoil i Brønderslev. Her havde nogen efterladt den lille killing under en trailer og indhyllet i et stykke stof med to kraftige svejsetænger om halsen.

Den lille killing blev bragt til et kattehjemmet nær Hjørring, men blev senere indlagt på Dyrehospitalet i Sindal, fordi den var voldsomt afkræftet efter kampen mod svejsetangen.


Seneste nyt

fra Nordjylland