Missing People: Vi afsøger langs havnen og fjorden

Østjyllands Politi har frigivet området i Randers Havn, hvor man frygter, at Thomas Mikkelsen Stralner kan være faldet i. Missing People leder videre.

Eftersøgningen af den 19-årige Thomas Mikkelsen Stralner har endnu ikke givet resultat, derfor har Østjyllands Politi ifølge den frivillige organisation frigivet området omkring Randers Havn, hvor man frygter, at han kan være faldet i. 

- Politiet har her til morgen frigivet området, så vi fortsætter i dag eftersøgningen langs havnen og fjorden. Da hverdagen jo også skal fortsætte på havnen, vil vi ikke indkalde frivillige, simpelthen fordi vi pt. har folk nok til at afsøge området. Vi vil prøve at få en båd i vandet med kamera, men grundet sigtbarheden er det ikke sikkert, det kan lykkes, skriver Missing Peple på deres Facebook-side klokken 10.40. 

Missing People på Facebook:

Thomas Mikkelsen Stralner er fra Aalestrup, og han forsvandt natten til lørdag efter en tur i byen i Randers. Han blev sidst på Café Smagløs i Storegade ved 3-tiden, og videoovervågning indikerer, at han kort efter kan have bevæget sig ind på havneområdet. 

Østjyllands Politi har i flere dage eftersøgt området omkring Gudenåen og Randers Havn med hundepatruljer og en drone.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland