To mistænkt for overgreb i børnehave

01:40

Foto: Torben Hedemose

1 af 2

To unge mænd er suspenderet fra deres job i Børnehaven Myren i Overlade ved Løgstør.

Foreløbig er Nordjyllands Politi meget tilbageholdende med oplysninger om sagen, men TV2/Nord har fået bekræftet, at der er en efterforskning i gang.

Ifølge TV2/Nords oplysninger, er de suspenderede to mænd, hvor den ene har været i jobtræning, mens den anden har været i virksomhedspraktik i børnehaven. Den ene er anmeldt for et overgreb mod et barn, mens den anden er mistænkt for at have dækket over overgrebet.

Manden, der er anmeldt for overgrebet er allerede bortvist.

Forældre til børn i børnehaven er ikke officielt orienteret om sagen endnu, men både skolebestyrelse og Børnehaven Myrens bestyrelse er informeret om, at de to medarbejdere er suspenderet.

Borgmester Knud Kristensen er også orienteret om sagen, men han har ikke yderligere kommentarer.

Klokken 11.30 tirsdag ankom forvaltningschef Elsemarie Lavring til børnehavne Myren. Hun roser personalets håndtering af sagen.

- Det er håndteret helt efter bogen. Børnehavne modtog anmeldelsen i fredags. Det blev straks anmeldt til politiet, og også forældrebestyrelsen og forvaltningen blev orienteret øjeblikkeligt. Nu er det op til politiet at finde ud af, hvad der skal ske i sagen, siger Elsemarie Lavring.

Hun vil indkalde til et forældremøde, hvor nervøse forældre kan få besvaret deres spørgsmål.

Flere nyheder fra TV2 Nord