Møbelsucces i Vester Hassing

Højer Møbler i Vester Hassing skal levere borde og stole til de københavnske skolebørn. Men de vil ikke prale.

De konkurrede med 12 andre om det bedste tilbud, men i sidste ende var det Højer Møbler, der kunne få æren af at levere møbler til alle skolerne i Københavns Kommune de næste to år.

- Den dag vi fik aftalen, der tror jeg, at vi allesammen havde armene over hovedet, men vi er jo sindige nordjyder, så det med at juble i flere dage - det har vi nok ikke gjort, siger Jens Højer, administrerende direktør for Højer Møbler.

Den store ordre, der er i sigte, betyder da også flere arbejdspladser. Blandt andet til arkitekt Ulla Kristensen, som har været arbejdsløs i et år.

- Jeg har gået ledig i et godt stykke tid, men der var heldigvis en åbning her og brug for sådan en som mig, siger Ulla Kristensen.

Det tager seks minutter at samle et bord, så der er ikke brug for mange flere medarbejdere. Men Højer Møbler flytter til gengæld ind i større lokaler. Men de praler ikke.

- Vi har været lidt klemte af at sige offentligt, at det går faktisk rigtig, rigtig godt i en lille nordjysk virksomhed. Men ikke desto mindre så har vi besluttet, at det er det budskab, som vi vil med til at sprede, at det kan godt lade sig gøre at have medgang. Selv i krisetider, siger Jens Højer.


Seneste nyt

fra Nordjylland