Mød Niels, han har lige vundet en million

Foto: Ivan Hansen

02:21

66 årige Niels Poulsen fra Frederikshavn blev først vinder i et nyt spil, som det Danske Klasselotteri har lanceret. spilllet minder meget om banko, hvor der er mulighed for at vinde sidegevinster. Udover førstepræmien på 1 million, var der sidegevinster til fire andre spillere fra Frederikshavnsområdet.

1 af 2

Vinder man en god million eller mere i lotto, er det tit sådan, at man hellere vil gemme sig end at stå frem. Men Niels Poulsen fra Frederikshavn er klar på at fortælle og stå frem – hvad skal millionen bruges til?

Det er bestemt ikke så ringe endda at være millionær. Og hvis man så skulle være så heldig at vinde dem i lotto, sådan lige fra den ene dag til den anden, så kan det da næsten ikke blive bedre.

Torsdag fik ganske almindelige mennesker lov til at møde en ganske almindelig mand – forskellen her er bare, at 66-årige Niels Poulsen lige har vundet hovedgevinsten i Klasselotteriet. Det har gjort ham til millionær over en nat, og hvordan er det lige at vinde så mange penge? Én million kroner for at være helt præcis.

- Jeg er glad, lidt lettet og rystet. Det giver jo så mange muligheder, men man skal jo ikke fare hen og bruge dem alle, siger Niels Poulsen fra Frederikshavn.

Med den ekstra gode luft i budgettet, har Niels Poulsen nu sat sig en del mål. Drømmene, der altid har været for urealistiske, er nu inden for rækkevidde, og Niels Poulsen ved helt bestemt, hvad der nu skal ske.

- Jeg skal selvfølgelig ud og rejse lidt, og give min børn lidt af pengene. Og så mangler min cykel nye skærme, de gamle er lidt rustne. Og kunne det også være, at min lille bil skal skiftes ud med en lidt større. Og så skal jeg jo nok også have et par nye briller, siger Niels Poulsen.

Niels Poulsen planlægger dog stadig at beholde huset i Frederikshavn. Børnene, der bor flere steder i verden, skal også besøges.

- Mine børn bor jo blandt andet i Oslo, og så bor der også en i Dublin, så jeg skal nok en tur der over, siger millionæren fra Frederikshavn. 

Og selvom Niels Poulsen nu har vundet, så er det bestemt ikke sidste gang, han vil spille lotto. 

- Jeg tror ikke, jeg vinder mere end en gang sådan en præmie der, men jeg prøver da i næste uge igen, siger han. 

Flere nyheder fra TV2 Nord