Mogens Krogh tager tænkepause: Det har ikke været en nem beslutning

Foto: Ib William Christensen

Mogens Krogh smed en bombe i nordjysk fodbold, da han meddelte, at han stoppede. Nu skal han have en tænkepause.

"Jeg trækker luft ind" sådan siger Mogens Krogh, Vendsyssel FFs afgående sportsdirektør, der smed en bombe i nordjysk fodbold ved at meddele, at han stopper som sportsdirektør.

- Det har selvfølgelig ikke været nogen nem beslutning. Jeg har været glad for mit arbejde, og har arbejdet sammen med en masse fantastiske mennesker omkring holdet og klubben, men nogle gange må man tage en beslutning, og den her er af personlige årsager, siger Mogens Krogh til TV2 Nord.

Det har selvfølgelig ikke været nogen nem beslutning. Jeg har været glad for mit arbejde, og har arbejdet sammen med en masse fantastiske mennesker omkring holdet og klubben, men nogle gange må man tage en beslutning, og den her er af personlige årsager.

Mogens Krogh

Efter Mogens Kroghs udmelding om at stoppe har der været spekulationer om, at Mogens Krogh skal afløse Brøndbys sportsdirektør Troels Bech, som har meddelt, at han stopper i Brøndby til sommer,

- Jeg har ikke talt med Brøndby, siger Mogens Krogh i dag, men vil ikke udelukke, at når engang han igen skal have et job, bliver det efter al sandsynglighed inden for fodbolden.

Mogens Krogh stopper med udgangen af oktobermåned, og Vendsyssel FF er i fuld gang med at finde en afløser. Der gættes på, at den tidligere sportsdirektør i både Sønderjyske, Randers og Viborg, nordjyden Ole Nielsen kunne være et godt bud.

 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord