Mogens og Peter er på vejene igen

Den nye sæson af Mogens og Peter By Night skydes i gang i aften.

I aften er der premiere på en ny sæson af Mogens og Peter By Night - men nu også om dagen. For her i den nye sæson vil Mogens og Peter allerede starte optagelserne tidligt på dagen, når de kommer rundt i Nordjylland.

I aften er de kommet på en hård opgave, når de tager turen i boblen ud til det alleryderste af TV2/Nords sendeområde, nemlig den lille fiskerby Agger. Her parkerer de boblen foran Sparkøbmanden, og så vil de prøve og fortælle folk i byen om TV2/Nord. I Agger ser man desværre ikke TV2/Nord men derimod TV/Midtvest, så Mogens og Peter kommer på en vanskelig opgave.

Hver uge vil Mogens og Peter besøge en ny by i Nordjylland, og de vil meget gerne høre fra jer nordjyder, hvor de til skal køre hen med den gule boble.

Har du et forslag, så send en sms til Mogens på 30-460-560 eller send en mail til Mogens på mojr@tv2nord.dk og fortæl om de personer i byen, der kunne fortjene at få en af TV2/Nords specielle citronmåner - en ildsjæl i byen, der fortjener et skulderklap og et besøg af Mogens og Peter. De vil også gerne høre om, hvad der ellers sker i byen, som kunne være sjov og besøge med kamera. Det kunne for eksempel være sang, musik, idræt, sjove hobbyer, arbejdspladser, folk der samler på sjove ting, eller bare en god historie. Alt kan bruges.

I næste uge kommer Mogens og Peter forbi Als og Helberskov i Østhimmerland, så husk at sende en sms eller mail, hvis du har en sjov historie de to skal komme forbi.


Seneste nyt

fra Nordjylland