Molotovcocktail mod butikscenter

Foto: Per Frank Paulsen

Foto: Per Vinkel

Foto: Per Vinkel

1 af 3

En påsat brand har forårsaget omfattende skader på flere butikker i et centerområde i Aalborg Øst. Opdateret.

Natten til onsdag blev politi og beredskab kaldt ud til et butikscenter på Saltumvej i Aalborg Øst. Omkring klokken 01.40 gik en tyverialarm, og kort efter kom der melding om, at der var brand i centret.

Der var sat ild til et pizzeria og indgangspartiet til en spillehal. Begge steder er der fundet brandbare væsker, og brandskaderne er omfattende, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg.

Der blev også forsøgt sat ild til en farvehandel i centret. Her var der forsøgt kastet en molotovcocktail ind i butikken, men et jerngitter stoppede den på vejen.

Desuden er der uden for butikscentret fundet yderligere to steder, hvor der er forsøgt tændt ild. Dels på nogle træmøbler ved en legeplads, og dels ved en flagstang.

- Vi har afspærret området og skal nu foretage tekniske undersøgelser og afhøringer, og vi skal undersøge, om der kan være forsøgt sat ild flere end de fem steder, vi kender til, fortæller vagtchef Poul Badsberg.

Politiet har endnu ingen klar formodning om, hvad der ligger bag ildspåsættelsen.

Det er femte gang inden for et år, at der er påsat brand i bydelen. I sidste uge var flere biler sat i brand på Feggesundvej i Aalborg Øst.

TV2/Nord sender live fra Aalborg Øst i vores udsendelser klokken 11.30 og 12.30.

Flere nyheder fra TV2 Nord