Monsterkø til Elgigantens åbning i City Syd

Tusindvis af aalborggensere brugte torsdag morgen på at få gode tilbud på julegaverne, da Elgiganten for første gang slog dørene op for sit nye varehus i City Syd. Varehuset er med sine 4300m2 Jyllands største hvidevare- og elektronikvarehus.

Onsdag eftermiddag klokken 14 stillede de første sig i kø for at få fingre i de gode tilbud her til morgen. Køen blev hurtigt for stor til teltet foran indgangen og kort før åbningen snoede køen sig hele vejen rundt om Shoppen, hvor den nye Elgiganten er en af attraktionerne.

I ventetiden bød Elgiganten på kaffe, morgenmad og slik til de mange ventende. Da butikken kl. 07.00 endelig slog dørene op strømmede de mange kunder ind i butikken for at komme først til de mange fantastiske åbningstilbud.

Forrest i køen stod Jonas og Morten fra Nørresundby, der efter 17 timers venten i kulden blev de allerførste kunder hos Elgiganten i Shoppen.

Selvom det har været bidende koldt, så var der høj stemning i køen, hvor mange allerede var begyndt at snakke om hvilke tilbud de skulle have fat i når Elgiganten åbner sit næste varehus.

Større udvalg og bedre kundeservice

De flere kvadratmeter skal være med til at tiltrække flere kunder og udvikle Elgigantens forretning i Aalborg. Shoppen er en vigtig partner i vækststrategien og sammen med Shoppens andre gode, stærke koncepter og tæt på Bilka giver det Elgiganten adgang til de kundestrømme, som de andre butikker tiltrækker.

 - Vi har valgt at flytte til Shoppen, fordi vi gerne vil blive i det attraktive handelsmiljø i City Syd. Sammen med de andre butikker i Shoppen og Bilka som nabo vil vi kunne tiltrække endnu flere kunder. Den ekstra plads som vi har fået med den nye butik, gør at vi kan servicere vores kunder endnu bedre og tilbyde flere varer og showrooms, hvor de kan teste varerne før de køber dem, siger varehuschef Lars Jensen


Seneste nyt

fra Nordjylland