Mor brød sammen i retten

Den 37-årige mor fra Serritslevsagen brød grædende sammen, da hun skulle fortælle om den vold og de seksuelle krænkelser, som hun siger, hendes mand udsatte hende for.

Det var en grædende kvinde, der torsdag blev afhørt i Serritslevsagen i Retten i Hjørring. Den 37-årige mor, der også er tiltalt i sagen, nægter alle anklager imod hende.

Derimod forklarede hun i retten, at hun selv er blevet misbrugt at sin 41-årige mand. Hun fortalte, at hun levede i et voldeligt forhold, hvor hun er blevet voldtaget adskillige gange. Hun fortalte, at det det var et forhold, hvor hendes mand havde magten, hvor hun ikke måtte have sine egne penge, og at hun gik sjældent alene ud.

Kvinden var tydeligvis meget berørt, og hun måtte stoppe sin forklaring flere gange for at sunde sig på gangen med sin forsvarer. Til sidst måtte hendes forsvarer meddele, at hun ikke ville svare på flere spørgsmål om vold og seksuelle krænkelser mod hende selv.

Kvinden nægtede kategorisk, at hun selv har slået børnene. Derimod fortalte hun, at hun forsøgte at stoppe sin mand, når han blev voldelig overfor børnene.

På spørgsmålet, om hvorfor hun ikke forlod sin mand, svarede kvinden:

-  Han truede med at slå min mor og min lillebror ihjel, og sagde, at han ville tage børnene fra mig, hvis jeg forlod ham, så det turde jeg ikke.

Afhøringen af kvinden fortsætter fredag.


Seneste nyt

fra Nordjylland