Mor og søn stiller op

Jeanette og Steffen Sagan er mor og søn og samtidig begge kandidater til byrådet i Rebild.

1080 politikere bejler på tirsdag om Nordjydernes stemme til kommunalvalget. Enkelte af dem er i familie med hinanden, som f.eks. Jeanette og Steffen Sagan som er mor og søn.

- Det er spændende. Det er jeg faktisk glad for. Det giver os begge to noget at have et fællesskab om, siger kandidat for de Konservative, Jeanette Sagan til TV2 NORD.

Jeanette Sagan blev valgt ind ved sidste valg for Venstre. Denne gang stiller hun op for De Konservative i Rebild Kommune. Det samme parti som sønnike også har valgt at stille op for.

- Ungdomsoprøret lige omkring den del den var der nok ikke. Men for mig handlede det heller ikke så meget om et oprør. Det handlede om at føre en politik, som jeg kan stå inde for, siger kandidat for de Konservative, Steffen Sagan til TV2 NORD om sit valg af parti.

På tirsdag bliver det afgjort om mor og søn i fremtiden også skal dele byrådsgruppe i byrådet.

- Det bliver nok lidt specielt at skulle side i byrådsgruppe med sin egen mor. Jeg tænker, at vi skal gøre det, som vi har gjort indtil nu, hvor vi husker lidt på, at vi, når vi sidder i den sammenhæng, er politikere og ikke mor og søn, siger kandidat for de Konservative Steffen Sagan til TV2 NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland