Mor til trafikoffer: Hvem kan finde på at køre fra en hårdt kvæstet?

Nordjyllands Politi jagter intenst en flugtbilist, der kørte 22-årig ned og forlod ham hårdt såret på kørebanen. Moren håber, vedkommende melder sig.

På en stue på Farsø Sygehus kigger Dorthe Falgreen Blankensteiner på sin hårdt kvæstede 22-årige søn Kasper. Torsdag aften blev han kørt ned af en blå Ford Focus på Humlebakken i Aalborg. Chaufføren valgte at stikke af fra stedet og efterlade den hårdt sårede studerende på vejbanen. 

- I fem minutter lå Kasper på vejbanen med et brækket bækken og et brækket lægben og signalerede efter hjælp, inden nogle forbipasserende opdagede ham og fik tilkaldt en ambulance, fortæller Dorthe Falgreen Blankensteiner. 

Kasper husker intet fra sammenstødet, til han kommer til bevidsthed, Flugtbilisten var over alle bjerge, men dele fra bilen fundet på ulykkesstedet indikerer, at der er tale om en blå Ford Focus-personbil. Og hvis den stadig kører på vejene i dag, mangler den med al sandsynlighed sin forskærm.

- Kaspers cykel er helt krøllet sammen. Det samme er de konservesdåser, som han havde i sin rygsæk, men hvordan det er sket, ved vi ikke, siger hun, mens hun prøver at forstå, hvad der kan få en flugtbilist til at stikke af. 

- Folk kan blive skræmte og chokerede i situationen. Men jeg håber, vedkommende melder sig og tager ansvar. Den værste tanke er, at nogen bevidst har besluttet at køre fra stedet og efterladt min søn kvæstet på jorden. 

De kommende tre måneder skal Kaspers knogler gro sammen, inden han ved juletid kan begynde sin genoptræning. 

Nordjyllands Politi efterlyser vidner til hændelsen. Har man oplysninger, kan Nordjyllands Politi kontaktes på 114. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland