Mors-Thy Håndbold henter Holstebro-træner

Søren Hansen, del af TTH Holstebros succesrige trænerteam, skal fra næste sæson stå i spidsen for Mors-Thy Håndbold.

Det er en erfaren herre, Mors-Thy Håndbold har sikret sig som træner fra sommeren 2017. I dag, tirsdag, kan håndboldklubben præsentere 36-årige Søren Hansen fra TTH Holstebro. Han bliver ansat på en treårig kontrakt.

Det skriver Limfjordupdate.dk.

Søren Hansen kommer fra Ringsted på Sjælland, hvor han selv har spillet de første år i ligaen og passet et job som deltidsskolelærer ved siden af. Siden rykkede han og familien til Holstebro, så han kunne udleve drømmen om at være professionel håndboldspiller på fuldtid.

Med ni år som spiller for TTH Holstebro og tre sæsoner som assistenttræner for både herrer og damer har Søren Hansen et indgående kendskab til håndboldligaen. Han har arbejdet sammen med både Klavs Bruun Jørgensen og Patrick Westerholm og været med til at føre TTH Holstebro frem til DM-finalen i sidste sæson.

– Søren har en masse erfaring og håndboldviden fra sin aktive karriere, som han har formået at tage med over i trænergerningen. Når man så lægger hans menneskelige kvaliteter til, ser vi Søren som det rigtige valg for os. Allerede i de indledende samtaler tog Søren os med storm – og referencerne fra spillere, der har spillet sammen med Søren eller under hans ledelse samt trænerkollegaer, har været meget positive, siger Henrik Hedegaard fra Mors-Thy Håndbold.

- Så vi ser frem til, at vi i samarbejde med Søren de kommende år, kan udvikle holdet og klubben yderligere og lægge lag på det store arbejde som den nuværende stab har lavet, tilføjer Henrik Hedegaard.

Spørger man Søren Hansen selv, glæder han sig til den nye opgave med Mors-Thy Håndbold, som i øjeblikket ligger nummer ni i ligaen.

- Jeg glæder mig til at bygge videre på det gode arbejde, der er lavet i Mors-Thy Håndbold. Jeg har altid nydt at være i Thy-hallen og Jyske Bank Mors Arena og opleve den fantastiske opbakning der er til holdet og klubben – både som spiller og træner. Det bliver en spændende udfordring at tage skridtet fra assisterende træner til cheftræner, og jeg ser frem til at videregive mine idéer, erfaringer og oplevelser til en spændende spillertrup og klub. Jeg håber på et godt samarbejde med et fælles mål om at skabe resultater, udvikling og oplevelser med Mors-Thy håndbold, siger Søren Hansen.

Mors-Thy Håndbold har købt Søren Hansen fri før tid, idet han havde et år tilbage af sin kontrakt. Ingen af parterne ønsker at kommentere de økonomiske aspekter i sagen.

Søren Hansen tiltræder til sommer 2017.


Seneste nyt

fra Nordjylland