Mors-Thy Håndbold stred sig til et point mod Skanderborg

Mors-Thy Håndbold spillede lørdag uafgjort mod Skanderborg, selv om de i første halvleg kom bagud med seks mål.

Om det var en gedigen skideballe i omklædningsrummet eller den massive opbakning fra de fire busser fulde af tilrejsende fans, der fik vendt skuden for Mors-Thy Håndbold, er svært at sige.

Men ikke desto mindre kæmpede nordvestjyderne sig lørdag eftermiddag til et uafgjort resultat på udebane mod Skanderborg - 25-25.

Dét resultat så ellers længe ud til at være langt uden for rækkevidde for Mors-Thy Håndbold, som i den grad fik baghjul af hjemmebaneholdet i første halvleg. Her kom Skanderborg hurtigt foran, og langsomt, men sikkert, udbyggede østjyderne føringen til +6, da det så værst ud.

Mors-Thy fik dog repareret en smule og kunne gå til pause ved stillingen 10-14.

Hvilken trylledrik spillerne fik i omklædningsrummet, melder historien ingenting om. Men det var et forandret mandskab, der kom på banen til de sidste 30 minutter. Med en mandfolkeindsats, der vil noget, stred Mors-Thy Håndbold sig tættere og tættere på sin modstander.

Kampen endte 25-25, og dermed kan Mors-Thy tage et enkelt point med sig på vejen mod det forjættede slutspil i ligaen.