Mors-Thy Håndbold tabte mod BSV

Foto: TV2/Nord

Da først BSV kom igang, kunne Mors-Thy ikke hente dem igen.

26-22. Det var cifrene på måltavlen efter 60 minutters håndbold mellem Bjerringbro Silkeborg og Mors-Thy Håndbold onsdag aften. Og det var ikke i nordjysk favør.

Mors-Thy kom foran i kampens begyndelse, men fra stillingen 1-2 gik det den anden vej. Hjemmeholdet var foran kampen igennem, og ved pausen var stillingen 13-9 til Bjerringbro Silkeborg.

- Det er sådan lidt underligt at stå her efter sådan en kamp. BSV sparede nogle spillere, så måske burde vi have presset noget mere på i løbet af kampen. Selv om vi taber, synes jeg stadig, at der er flere gode ting i dag: Vi spiller fornuftigt forsvarsspil, Niko P. gør god figur i anden halvleg, og så kommer János godt med i spillet, hvilket kan være rigtigt godt for vores angrebsspil. Han viste gode takter i dag, og det kan vi forhåbentligt bygge videre på, udtaler assistenttræner Jonas Degnbol til klubbens hjemmeside efter nederlaget og fortsætter:

- Angrebsmæssigt er der fortsat noget at arbejde med, der var gode momenter i dag, men vi mangler stadig en del. Generelt var det en ok præstation i dag, og jeg synes til dels at vi fik oprejsning ifht. kampen mod Skanderborg, selv om det er svært at kalde det oprejsning efter et nederlag.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord