Mors-Thy Håndbold tabte mod BSV

Da først BSV kom igang, kunne Mors-Thy ikke hente dem igen.

26-22. Det var cifrene på måltavlen efter 60 minutters håndbold mellem Bjerringbro Silkeborg og Mors-Thy Håndbold onsdag aften. Og det var ikke i nordjysk favør.

Mors-Thy kom foran i kampens begyndelse, men fra stillingen 1-2 gik det den anden vej. Hjemmeholdet var foran kampen igennem, og ved pausen var stillingen 13-9 til Bjerringbro Silkeborg.

- Det er sådan lidt underligt at stå her efter sådan en kamp. BSV sparede nogle spillere, så måske burde vi have presset noget mere på i løbet af kampen. Selv om vi taber, synes jeg stadig, at der er flere gode ting i dag: Vi spiller fornuftigt forsvarsspil, Niko P. gør god figur i anden halvleg, og så kommer János godt med i spillet, hvilket kan være rigtigt godt for vores angrebsspil. Han viste gode takter i dag, og det kan vi forhåbentligt bygge videre på, udtaler assistenttræner Jonas Degnbol til klubbens hjemmeside efter nederlaget og fortsætter:

- Angrebsmæssigt er der fortsat noget at arbejde med, der var gode momenter i dag, men vi mangler stadig en del. Generelt var det en ok præstation i dag, og jeg synes til dels at vi fik oprejsning ifht. kampen mod Skanderborg, selv om det er svært at kalde det oprejsning efter et nederlag.


Seneste nyt

fra Nordjylland