Mors-Thy henter legende

Mors-Thy har dækket sig ind på målmandsposten ved at hente legenden Søren Haagen ind for resten af sæsonen.

På grund af målmanden Dane Sijans skade har der været hektisk aktivitet hos Mors-Thy Håndbold for hurtigst muligt at skaffe en rutineret og kvalificeret afløser for Dane, som kan danne målmandsteam med Nikolaj Pedersen og Mads Primdahl.

Mors-Thy Håndbold er derfor i denne vanskelige situation tilfredse med at have indgået aftale med den tidligere landsholdsmålmand Søren Haagen for resten af 2015/16-sæsonen, skriver klubben på sin hjemmeside.

Søren Haagen er 41 år og spillede i årene 1994-2000 79 kampe for det danske herrelandshold, mens han på klubplan repræsenterede GOG og SG Flensburg-Handewitt. Søren Haagen gjorde i sidste sæson overraskende comeback til tophåndbold, hvor han var den rutinerede part i GOGs målmandstrio.

- Efter kampen mod Aalborg Håndbold, hvor Dane udgik med en skade, gennemgik jeg straks de målmænd jeg kender, og jeg har været i dialog med mange siden mandag aften. Sørens navn poppede op og jeg vidste ikke, hvordan landet lå med ham, men heldigvis viste det sig at Søren var ledig og jeg var ikke i tvivl om at kunne det lykkes at lave en aftale med ham, så var det den bedste løsning, siger cheftræner Jan Paulsen.

Jan Paulsen og Søren Haagen spillede i sin tid sammen på landsholdet.

- Jeg fik en henvendelse fra Mors-Thy Håndbold tidligere på ugen, efter Dane Sijan desværre kom til skade i deres kamp mod Aalborg Håndbold. Jeg syntes, at det var sjovt at spille liga sidste år, så da vi kunne få enderne til at hænge sammen, sagde jeg ja, siger Søren Haagen.

Den rutinerede målmand stødte til Mors-Thy Håndbolds ligatrup i forbindelse med træningen fredag eftermiddag.


Seneste nyt

fra Nordjylland