Trænerfyring: Morten Wieghorst er færdig i AaB

AaB har valgt at afbryde samarbejdet med cheftræner Morten Wieghorst. Det skriver klubben mandag morgen.

Cheftræner Morten Wieghorst har først kontraktudløb med AaB i sommeren 2019, men AaB har valgt at afbryde samarbejdet med ham pr dags dato.

Det skriver AaB på klubbens facebookside. Ifølge TV2 Nords oplysninger bliver spillertruppen orienteret netop nu.

AaB har i sine seneste 12 Superligakampe blot vundet et enkelt opgør.

 

Assistenttræner Jacob Friis vil i den resterende del af året overtage opgaven som cheftræner, hvilket indebærer Superligakampe mod Esbjerg fB, AC Horsens og OB.

quote I alt har vi i 66 Superligakampe i 2017 og 2018 scoret 67 mål og opnået 79 point, hvilket samlet set ikke er acceptabelt for vores klub

Allan Garde, sportsdirektør i AaB

- At stoppe samarbejdet med en cheftræner før kontraktudløb er en ærgerlig beslutning, men vi er med de seneste tre måneders udvikling nået frem til, at vi ikke ønskede at tilbyde en forlængelse, og i næste fase har vi vurderet det mest hensigtsmæssigt, at afbryde samarbejdet med det samme, fortæller sportsdirektør Allan Garde på klubbens facebookside.

Morten Wieghorst havde kontraktudløb med AaB 30. juni 2019, og en afklaring i forhold til en eventuel forlængelse af samarbejdet skulle qua kontraktens ordlyd genforhandles i december 2018.

- Morten har arbejdet loyalt og professionelt og været tro mod vores politik om at prioritere spillere fra AaB Talent, men vi må desværre konstatere, at forbedringen i såvel 2017 som 2018 både spillemæssigt og resultatmæssigt har været marginal, siger Allan Gaarde.

- I alt har vi i 66 Superligakampe i 2017 og 2018 scoret 67 mål og opnået 79 point, hvilket samlet set ikke er acceptabelt for vores klub – også selvom vi i sidste sæson med en femteplads opfyldte vores målsætning, fortsætter sportsdirektøren.

AaB har igangsat arbejdet med at finde en afløser for Morten Wieghorst.


Seneste nyt

fra Nordjylland