Mota skuffet over manglende spilletid

José Mota er ude i kulden i sin nye klub AaB, hvor det hidtil kun er blevet til nogle enkelte optrædener og endnu ingen mål. Brasilianeren fortryder dog ikke sit skifte

Det skriver hjemmesiden bold.dk

Skiftet har ikke været den succes for den store angriber, der i sommer kom til AaB fra Viborg. I starten af sæsonen døjede José Mota med skader, og har aldrig kunnet spillet sig ind i startopstillingen.

- Det er klart at det ikke er tilfredsstillende sådan som det ser ud nu. Det er første gang det er sket for mig i min karriere, og selvfølgelig vil jeg gerne spille, så på den måde er jeg ikke tilfreds, siger Mota til bold.dk og fortsætter:

- Sådan noget gør en ked af det, selvfølgelig. Jeg er fodboldspiller, og vil spille. Men som det ser ud nu, så vil jeg blot vente på min chance og arbejde hårdt for at komme tilbage, siger Mota men understreger i samme ombæring at han på ingen måder fortryder skiftet til de bolsjestribede nordjyder:

- Jeg trives utroligt godt i klubben. Folk har været meget venlige og jeg snakker dagligt meget med både medspillere og træner, og kommer i det hele taget rigtig godt ud af det med alle, så jeg fortryder ikke noget. Da jeg skiftede klub havde jeg nogle forventninger til hvad der skulle ske, men det skete ikke, så nu må jeg bare arbejde hårdt på at komme tilbage, og vise hvad jeg er i stand til.

Jose Mota har dog ikke tænkt sig at blive på bænken i al fremtid. Endnu er tålmodigheden dog stor.

- Hvis ikke der sker noget i fremtiden, så vil jeg måske begynde at overveje det, men som det ser ud nu er jeg meget glad for at være i klubben, fortæller Mota, der ser AaB som en seriøs mesterskabskandidat i denne sæson:

- AaB klarer sig virkelig godt. Som holdet spiller, er det i mine øjne det bedste mandskab i Danmark, slutter den teknisk dygtige brasilianer.

José Mota var sidst i aktion for AaB's bedste hold i sidste uges Landspokalkamp mod FC Fyn, hvor han spillede de sidste 25 minutter af anden halveg. I weekenden scorede brasilianeren for AaB's andet hold, men blev også udvist.


Seneste nyt

fra Nordjylland