Motor satte ud: Nordjysk båd slæbt i land til Trolling Master

Team Thy har fået motorproblemer og er blevet trukket i land til Trolling Master.

Der bliver kastet liner ud i lange baner til den store fiskekonkurrence Trolling Master, der bliver afholdt på Bornholm i disse dage. Det blev dog en langt fra perfekt start for det nordjyske mandskab fra Team Thy. Dagens trolling-konkurrence var nemlig knap nok kommet i gang, før holdets båd satte ud. 

- Den begyndte at skyde al motorolien ud bagved svinghjulet ved pakningen. Det er simpelthen røv og nøgler for at sige det, som det er, siger Morten Bonde til TV2 Bornholm. 

Team Thys båd blev derfor trukket til Hammerhvanen af følgebåden Isbak. Men holdet har ikke opgivet igen at komme ud på et senere tidpunkt. 

- Vi har lige lejet en taxa, så vi kan komme tilbage til Tejn og hente vores trailer, og så prøver at få den op af vandet og få den skilt ad, så vi kan se, hvad pokker det er, der er galt, og om vi kan gøre noget ved det. Jeg håber det godt nok, siger han.

Der er hele 370 både, der deltager i Trolling Master. Deltagerne går efter at fange den største laks. Sidste år vejede vinderfisken 20.72 kilo. 

Du kan se meget mere fra Trolling Master på Salto. Der bliver sendt fra konkurrencen torsdag klokken 16.25, fredag klokken 16.25, lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 9.10. 


Seneste nyt

fra Nordjylland