Motorsport: Sponsor bliver team-makker med Ulrik Linnemann

Linnemann Motorsport udvider teamet med to kørere op til sæsonstart i Portugal.

EM Rallycross-serien begynder denne weekend med et løb i Portugal. Og team Linnemann Motorsport stiller til start med to kørere. 

Den rutinerede Ulrik Linnemann bliver makker med holdets sponsor, Daniel Nielsen, der opgraderer og skifter fra folkerace og rallycross til EM Rallycross-klassen. 

- Det er noget jeg har drømt om længe, og at det nu er en realitet er bare for vildt. At skulle køre EM Rallycross er en stor ting, men at skulle gøre det sammen med Linnemann Motorsport, gør det bare endnu sjovere. Der er ingen tvivl om, at jeg får en kanon god team kammerat og en dygtig læremester i Ulrik. Både mine folk og jeg selv glæder os til samarbejdet, udtaler Daniel.

Til spørgsmålet om der i teamet er en første- og en andenkører er de begge to helt enige:

- Vi kører i hver vores bil, og vi kører hver vores chance. Der er lavet reservedele til begge biler, og vi har hver vores mekaniker team med – så nej, der bliver kæmpet på lige vilkår, siger de. 

Udover de to herrer i EM-løbene, stiller Linnemann Motorsport også deltage deltage i DM Super 2000 med en Peugeot 206, som skal køres af Majbritt Linnemann. Hun har tidligere kørt både folkerace og Gruppe N, og hun føler sig nu klar til at rykke op i Super 2000-klassen.

- Det bliver sjovt at prøve noget nyt og prøve en bil, der er vildere end min gamle 106´er, forklarer hun. 

Ulrik og Daniel får debut i den kommende weekend i Portugal, og Majbritt får debut om en god uges tid til det traditionsrige Store Bededagsløb på Løvelbanen ved Viborg. 

Ulrik Linnemann bliver makker med sin sponsor i den nye EM Rallycross-sæson, der begynder i Portugal.
Ulrik Linnemann bliver makker med sin sponsor i den nye EM Rallycross-sæson, der begynder i Portugal.
Foto: KCJ Foto

 


Seneste nyt

fra Nordjylland