Motorvejen giver vækst til Nordjysk Lift

 Motorvejen giver vækst til Nordjysk Lift

Hjørring-virksomheden takker motorvejen for den kraftige vækst de har oplevet det seneste år.

En vækst på mellem 20 og 25 procent på mindre end et år. Det er situationen hos Nordjysk Lift efter de flyttede hovedkvarteret til en ny adresse tæt ved motorvejen i Hjørring, sidste sommer.

- Tidligere tog det al for lang tid at transportere vores store entreprenørmaskiner ud til kunderne og vi holdt ofte i kø - det er fortid nu, hvor vi er så tæt på motorvejen. Samtidig er vi blevet langt mere synlige og vores bygninger ses tydeligt fra motorvejen, fortæller regionsdirektør i Nordjysk Lift, Martin Pedersen, i en pressemeddelelse.

Hos Hjørring ErhvervsCenter ser direktør Bo Geertsen væksten hos Nordjysk Lift som et eksempel på de gode erhvervstakter i Hjørring Kommune.

- Det er meget glædeligt, at en virksomhed som Nordjysk Lift oplever så markant en vækstfremgang. Tendenserne til vækst ser vi overalt i området og det understreger blot, at erhvervslivet trives og vokser her i Nordjylland, siger direktør Bo Geertsen fra Hjørring ErhvervsCenter.

Nordjysk Lift A/S er specialist i udlejning af alle former for entreprenørmateriel. I dag har virksomheden den største maskinpark i Danmark med omkring 20000 enheder.
Virksomheden har nu foruden hovedsædet i Hjørring afdelinger i Skagen, Brønderslev, Nørresundby, Frederikshavn, Aalborg, Hobro, Randers, Thisted, Århus, Odense, Hvidovre, Grenå og Rødekro. Desuden har Nordjysk Lift en afdeling på Færøerne.


Seneste nyt

fra Nordjylland