Mr. Rødspætte Cup siger farvel

Det var en rørt Per Larsen, formand for FfI's Rødspætte Cup-udvalg, som bød deltagerne i årets udgave af FfI's internationale håndboldturnering velkommen- for det sker for sidste gang, at han byder velkommen. Han takker af som formand.

Per Larsen har på forhånd meddelt, at årets turnering bliver den sidste, hvor han står spidsen for det store arrangement, som i år har deltagelse af 322 hold fra Norge, Tyskland, Sverige, Danmark og Finland.

I sin velkomst fortalte Per Larsen på dansk, engelsk og tysk om sin beslutning. Det var nogle følelsesladede minutter for ildsjælen, hvis afløser endnu ikke er fundet. Det lykkedes dog Per Larsen at få sit budskab ud, og publikum klappede fortjent. Det oplyser kanalfrederikshavn.dk.

Foto: csphoto
Foto: csphoto

Borgmester Birgit S. Hansen bød velkommen til deltagerne på finsk, tysk, norsk, svensk og dansk, inden hun overraskede både Per Olsen, der også stopper efter mange år i Rødspætte Cup-udvalget, og Per Larsen med flotte ord og gaver fra kommunen. Han har været med i cup-udvalget i 34 år.

Selve indmarchen var traditionen tro en festlig fornøjelse, hvor holdene fyldte hele halgulvet i Arena Nord. De fem deltagerlandes nationalmelodier blev afspillet, og her var det igen nordmændene, som klart vandt på point, skriver kanalfrederikshavn.dk. Det er den 44. udgave af Rødspætte Cup.

Foto: csphoto
Foto: csphoto

Seneste nyt

fra Nordjylland